DESPRE NOI

   Tegola România este asociatul firmei Tegola Canadese, producător Italian ce furnizează peste 51% din totalul ţiglelor bituminoase din Europa, regăsindu-se în ierarhia primilor producători mondiali.

   În cei 25 de ani de existență pe piață românească a materialelor de construcții, Tegola România și-a asigurat poziția de lider pentru gama de produse comercializate. Sistemele complete și inovatoare de acoperiș propuse de Tegola, extraordinara echipă de vânzări cât și suportul logistic prompt definesc compania de la început și până azi.

   Din 1996 și până azi Tegola România a furnizat peste 5 milioane (o medie de 25.000 de acoperișuri) de metri pătrați de șindrilă bituminoasă, către peste 12.000 de clienți finali și peste 2000 de colaboratori, distribuitori sau firme de construcții.

   Dincolo de cifre, obiectivul Tegola este de a căuta și găsi soluții permanente și inovatoare, de a susține creativitatea și inventivitatea arhitecților și a răspunde exigențelor tehnice ale constructorilor.

tegola romania 25 ani acoperisuri hidroizolatii

Încă de la început, Tegola România a oferit consultanță gratuită privind alegerea celor mai bune soluții pentru acoperișul dumneavoastră!
Directorii de vânzări Tegola, prezenți în toate județele României, pot face măsurători la fața locului și vor întocmi o ofertă personalizată în funcție de particularitățile oricărui acoperiș! Iar dacă acoperișul este încă în fază de proiectare, pe baza planurilor arhitectului dvs., pot furniza, gratuit, o ofertă reală, fără costuri suplimentare pentru învelitoarea casei. Astfel, puteți cunoaște din timp atât costurile, cât și particularitățile acoperișului ales!!
Serviciul de consultanță nu implică nici un cost sau angajament din partea dvs., îl puteți solicita oricând și în orice zonă a țării! Profesionalismul și cunoștințele tehnice ale directorilor nostri de vânzări vă vor convinge cu siguranță că un acoperiș Tegola este alegerea potrivită pentru orice învelitoare, oricât de complexă ar fi!