DESPRE NOI

Tegola România este asociată firmei Tegola Canadese, producătorul italian ce furnizează peste 51% din totalul ţiglelor bituminoase din Europa, regăsindu-se în ierarhia primilor producători mondiali.

În cei peste 25 de ani de existență pe piața românească a materialelor de construcții, Tegola România și-a asigurat poziția de lider pentru gama de acoperișuri complete din șindrilă bituminoasă și hidroizolații. Sistemele complete și inovatoare de acoperiș propuse de Tegola, extraordinara echipă de vânzări cât și suportul logistic prompt definesc compania de la început și până azi.

Din 1996 și până astăzi Tegola România a furnizat peste 8 milioane (o medie de 25.000 de acoperișuri) de metri pătrați de șindrilă bituminoasă, către peste 12.000 de clienți finali și peste 2000 de colaboratori, distribuitori sau firme de construcții.

Dincolo de cifre, obiectivul Tegola este de a căuta și găsi soluții permanente și inovatoare, de a susține creativitatea și inventivitatea arhitecților și a răspunde exigențelor tehnice ale constructorilor.

tegola romania 25 ani acoperisuri hidroizolatii

Încă de la început, Tegola România a oferit consultanță gratuită privind alegerea celor mai bune soluții pentru acoperișuri de inspirație italiană, proiectate să reziste.

Directorii de vânzări Tegola, prezenți în toate județele României, pot face măsurători la fața locului și vor întocmi o ofertă personalizată în funcție de particularitățile oricărui acoperiș! Iar dacă acoperișul este încă în fază de proiectare, pe baza planurilor arhitectului dvs., ei pot furniza, gratuit, o ofertă reală, fără costuri suplimentare pentru învelitoarea casei. Astfel, puteți cunoaște din timp atât costurile cât și particularitățile acoperișului ales.

Serviciul de consultanță nu implică nici un cost sau angajament din partea dumneavoastră, îl puteți solicita oricând și în oricare zonă a țării. Profesionalismul și cunoștințele tehnice ale directorilor noștri de vânzări vă vor convinge cu siguranță că produsele Tegola sunt alegerea potrivită pentru orice învelitoare, oricât de complexă ar fi!