Afișez toate cele 2 rezultate

Sisteme pluviale

Sisteme pluviale complete marca Georoof Solutions, perfect compatibile cu șindrila bituminoasă Tegola. Disponibile într-o gamă largă de culori.

Tipuri de sisteme pluviale

 • Sisteme pluviale rotunde (semicirculare)
 • Sisteme pluviale rectangulare

Sisteme pluviale semicirculare

Alpewa-Gromo este unul dintre cei mai importanți producători de pe piața europeană a sistemelor pluviale realizate în Germania.

Sistemul pluvial galvanizat Alpewa-Gromo oferă o durabilitate maximă în exploatare și o înalta protecție împotriva coroziunii datorită oțelului galvanizat, din care este produs.

Acest material și-a dovedit rezistența deosebită la coroziune, vânt și zăpadă, iar galvanizarea acestuia prin metoda imersiei creează o suprafață netedă și imaculată a sistemului. Gama completă de accesorii este fabricată din același material de bază – fie că vorbim despre oțel galvanizat sau noua protecție de vopsea ”robust”.

Jgheaburile și burlanele au următoarele avantaje:

 • Sunt adaptabile pentru orice formă și mărime a acoperișului.
 • O varietate largă de materiale folosite la producere: cupru, aluminiu și inox. Aceasta garantează o durată de viață extinsă a sistemului pluvial complet.
 • Asamblare ușoară datorită conexiunii în 3 puncte pentru ieșiri și coturi. Ieșirile convenabile de fixare în 3 puncte permit conectarea coturilor fără scule, fără cabluri sau nituire!

Toate produsele sunt supuse unui control riguros intern și sunt conformate standardelor și reglementărilor tehnice. Sistemul de management al calității este certificat conform ISO 9001:2015.

Sisteme pluviale rectangulare

Sistemul pluvial rectangular reprezintă o alternativă originală și practică sistemelor pluviale clasice, semirotunde. Acest sistem este destinat montării pe acoperișuri înclinate și are următoarele avantaje:

 • Sistemul de prindere și susținere este ascuns în interiorul jgheabului oferind astfel o continuitate si un aspect estetic elegant.
 • Parametrii tehnici ai materialelor și accesoriilor asigură o durabilitate foarte mare a sitemului.
 • Volumul util față de profilele semirotunde cu 20% mai mare;
 • Datorită profilului dreptunghiular, chiar și la un debit ridicat de apă, aceasta nu poate ieși în afara jgheabului, apa fiind oprită de marginea exterioară curbată înspre panta de scurgere.

Parametrii jgheaburilor și burlanelor:

 • Lățimea secțiunii transversale a jgheabului poate fi de 125 mm sau 165 mm și este dotat cu o țeavă de scurgere rotundă cu diametru de 88 mm sau 100 mm, la alegere.
 • Oțelul galvanizat la cald, din care este fabricat, crește fiabilitatea jgheaburilor, burlanelor și a altor componente ale sistemului. De asemenea, acest sistem de drenare al acoperișului poate fi realizat din aluminiu, cupru, oțel prevopsit și zinc-titan.
 • Metalul este protejat de coroziune prin acoperire cu un strat rezistent de polimer care poate avea practic orice culoare, ceea ce permite asocierea cu orice stil arhitectural.

Pentru mai multe detalii, accesați linkurile de mai jos.