Afișez toate cele 4 rezultate

Sindrila Metalica

Garanţia unei calităţi excepţionale este dată de straturile multiple din care sunt alcătuite şindrilele  metalice, mai exact şindrilele bituminoase cu protecţie metalică Tegola.

Alcătuite din 5 sau 8 straturi din materiale diferite – adeziv, pentru o fixare suplimentară, folie de cupru sau aliaj din aluminiu pentru rezistenţa şi frumuseţea cu reflexe metalice, bitum Tia-juana HP, pentru o mai bună impermeabilizare, 2 staturi de fibră de sticlă şi un compound uşor, pentru o rezistenţă mecanică mai mare şi stabilitate dimensional sporită, alăturate încă unui strat de bitum Tia-juana oxidat şi unui film de polipropilenă, toate alcătuiesc un sistem de acoperiş de avangardă, destinat unor lucrări de prestigiu.

Sindrila metalica cu acoperire din cupru

Tegola Prestige Traditional- auriul-roscat propriu cuprului se va transforma pe rând în maro închis şi ulterior în verde, sindrila metalica Prestige face parte din gama Premium Tegola;

Tegola Prestige Compact – Liniile de îmbinare ale acestei șindrile din cupru sunt puse în evidență de suprapuneri difuze, specifice modelului Compact.

Tegola Prestige Elite – un aspect clasic, rectangular, cu îmbinări delimitate dar fine, care asigură un design ce impresionează prin simplitate.

Sindrila metalica Tegola cu foita din aliaj de aluminiu

Tegola Prestige Ultimetal – sindrila metalica disponibilă în șase culori noi.

Sindrilă metalică

Tegola Prestige Traditional

Sindrilă metalică

Tegola Prestige Ultimetal

Sindrilă metalică

Tegola Prestige Compact

Sindrilă metalică

Tegola Prestige Elite