Afișez toate cele 5 rezultate

Membrane HidroizolanteMembrane hidroizolante

Formulă nouă și avansată – amestecuri specifice impermeabilizărilor profesioniste

Membrana hidroizolanta Safety face parte dintr-o marcă istorică, astăzi toată gama este produsă cu un compound de generație nouă: amestecuri regândite specific pentru exigențele construcțiilor fie din clima temperată, caldă sau din regiunile reci.

Membranele Safety, datorită calității produsului, logistica și organizarea vânzărilor precum și suportul pentru formarea de specialitate, este marca pe care se pot baza profesioniștii în hidroizolații pentru crearea proiectelor de succes.

Membrane HidroizolanteMembranele SAFETY au compound bitum polimer APAO, APP sau SBS pentru crearea sistemelor de impermeabilizare. Ele pot fi astfel cerate într-un singur strat sau în dublu strat, cu caracteristici specifice în raport cu utilizarea prevăzută. Utilizarea acestor membrane bituminoase asigură etaseizarea perfectă a suprafețelor, garantând o impermeabilizare optimă în aer și în apă.

Membrane hidroizolante SAFETY ALU.

Membrane hidroizolante din bitum-polimer bariere de vapori cu aluminiu autoadezive.  Grație armăturii din fibră de sticlă cuplată cu aluminiu, ea acționează ca o barieră de vapori pentru a preveni infiltrațiile și pentru a opri deteriorarea straturilor izolatoare (rata de transmisie a vaporilor µ=1.000.000).

Membrane hidroizolante SAFETY SA

Membrane hidroizolante bitum polimer cu suprafață autoadezivă care permite aderența prin contact la aplicare.

Adecvate în proiecte care necesită instalare ușoară a hidroizolației pe acoperișuri plate și în special înclinate, unde sunt necesare măsuri de siguranță – situații în care folosirea flăcării deschise este nerecomandată sau interzisă, ori când impermeabilizarea trebuie executată pe o suprafață de lemn sau panouri termoizolante.

Membrane hidroizolante SAFETY APAO

Membrane hidroizolante din bitum-polimer cu compound polimeric de înaltă performanță realizat cu un polimer specific din APAO care le face extrem de flexibile la temperaturi scăzute și le dă o extraordinară rezistență la razele UV și la învechire.

Compoundul APAO face ca aceste membrane hidroizolante să fie în special ductile, funcționale și ușor de montat în orice fel de condiții climatice și adaptate la orice tip de aplicații.

Aceste membrane hidroizolante cu APAO asigură o durată mare de viață învelitorii.

Membrane hidroizolante SAFETY Plus SBS

Membrane hidroizolante din bitum polimer care își mențin flexibilitatea optimă chiar și la temperaturi scăzute. Compoundul cu SBS și armătură rezistă la stresul fizic / mecanic. Realizate cu un compound specific potrivit pentru utilizarea în zone cu condiții de climă aspră.

Membrane hidroizolante APP

Membranele hidroizolante bitum polimer fabricate cu un compound cu APP care are capacitate mare de pliere la temperaturi înalte și care își păstrează o flexibilitate bună în climatele reci.

Armăturile din poliester și fibră de sticlă îi conferă o rezistență excelentă la stresul fizic și mecanic cât și stabilitate dimensională. Membranele hidroizolante Safety cu APP sunt în special recomandate pentru condiții de montaj în locuri cu temperaturi foarte ridicate.

Experiența unui grup specializat

Safety este marca IWIS Insulation Waterproofing Industrial Systems – un holding european din care face parte și Tegola Canadese, care produce sisteme și materiale pentru lumea construcțiilor.

Citeste mai multe despre:

  • Safety FLEX

  • Safety PLAST.

  • Safety BASE.

Citeste mai multe despre fiecare din membranele hidroizolante, sau descarca fisele tehnice de la fiecare pentru mai multe detalii.